Despre Clinica Noastra

Cum te putem ajuta?

Am lucrat armonios cu cele mai importante clinici de implant din întreaga lume timp de aproape 10 ani, timp în care mii de pacienți au fost tratați cu succes. Aceste clinici utilizează cele mai bune sisteme de implant din întreaga lume pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru implant și chiar și pacienții cărora le-au fost refuzate implanturile în altă parte au fost tratate cu succes.

Cum a inceput

Inceputul povestii noastre

Clinica Dr. Florescu este un cabinet stomatologic infiintat in 1995, fiind dotat cu echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. De atunci oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru problemele lor si sansa de a rade iar.

Raluca Florescu

Medic Stomatolog

Aceasta este completata de utilizarea, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, a materialelor stomatologice de ultima generatie. Clinica noastra respecta normele U.E cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor utilizate.

Va prezentam clinica noastra

Împreună cu o echipa de profesioniști, în funcție de diagnostic, fiecare pacient va beneficia de tratament personalizat, respectând calitatea actului medical, la un preț corect. Alături de colaboratorii nostri, gândim totul ca peste ani să reveniți cu plăcere și să fiți tot pacientii nostri.

De ce ar trebui sa ne alegeti pe noi?

În general, există numeroase clinici care oferă diferite planuri de tratament care variază în preț pentru aceeași problemă. Pentru a găsi cea mai potrivită opțiune pentru problema dentară, nu este absolut necesar să vizitați mai multe clinici diferite.

Povesti Fericite

Un om minunat si un profesionist desavarsit care imbina perfect candoarea cu manualitatea. Transforma aproape miraculos zirconiul in minunati dinti, iar sub privirea prietenoasa a celor mai frumosi ochi verzi, nici anesteziile nu se simt! Recomand cu tot dragul si increderea!

Florentina Jejeran

Recomand cu toată încrederea Clinica Dr Florescu, putini stomatologi mai fac azi stomatologie cu pasiune și profesionalism! Sunt pacienta dnei dr Florescu de 10 ani și pot spune ca sunt o norocoasa! Merg fără stres și frica pt ca știu, ca la ea îmi vindec orice durere!

Anca Hanes
TOP